София

Отворено е от Понеделник– Петък от, 8 сутринта. – 7:30 вечерта

Често задавани въпроси

Моля прочетете преди да ни изпратите мейл

доставка с Еконт

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт, като може да бъде до адреса на получателя или до избран от него офис на фирмата в града.

 Всички поръчки направени до 15:00 ч. се обработват и изпращат на същия ден и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).

Всички поръчки направени след 15:00 ч. се обработват на следващия работен ден и се изпращат в него.

Тест и преглед

Искаме всички наши клиенти да са доволни! Затова Ви даваме възможност, когато куриерът на Еконт Ви достави стоката, Вие да я отворите пред него преди да я заплатите, да я разгледате и пробвате за период от 15 минути. Ако стоката не оправдае очакванията Ви или не Ви е по-мярка, Вие можете да я върнете обратно към нас чрез куриера, като в този случай ще трябва да заплатите и двете куриерски услуги.

Еконт

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от www.excesswear.com ще пътуват към Вас на преференциална цена на доставка с куриерите на Еконт Експрес (с приложена 15% отстъпка от цената на куриерската доставка).

Грижа за дрехите

Дрехите и аксесоари в онлайн магазин www.excesswear.com се нуждаят от внимателни грижи при почистване и поддръжка, които са упоменати от вътрешната страна на продуктите. За да ги запазите по-дълго време в отлично състояние, използвайте ръчния режим на Вашата пералня машина и перете винаги на 30 градуса!

Рекламации

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

 констатирани липси;

 дефекти на стоката;

 несъответствие с обявения размер;

В срок до 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

 Запазен отличен търговски вид: стоката не е носена, скъсана, надраскана, прана, гладена.

 Не са налице повреди, причинени от неправилна проба на дрехата.

 Запазена оригинална опаковка и етикети .

 Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

 При връщане на стоката и желание от Ваша страна да получите парите си обратно, те биват изплащани към Вас по банков път по посочена от Вас банкова сметка или като пощенски паричен превод в посочен от Вас офис на куриерска фирма Еконт, като ще Ви бъде изискана лична карта за удостоверяване на самоличност.

НЕ връщайте сами до Еконт артикулите, от които се отказвате, свържете се с нас за уточняване на проблема. Не приемаме стоки с наложен платеж. В противен случай Ващата пратка няма да бъде потърсена и ще се върне отново при вас!

Размяна на дрехи

Ако размерът на избрания от Вас артикул не Ви е по мярка, имате право да го замените за същия артикул с друг размер или друг артикул, като са спазени следните условия: 

свържете се с нас на посоченият телефон за контакт

НЕ връщайте сами до Еконт артикулите, които искате да замените,

 Eкипът на Excess ще подготви товарителница, с която Вие да върнете продуктите, които искате да замените. Ще получите номера на товарителницата по е-мейл, след което можете да посетите, който и да е офис на Еконт в цяла България и да върнете продуктите ползвайки тази товарителница.

 След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас размери/продукти.

 Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.

Плащане – наложен платеж

Заплащането на направените поръчки в нашият онлайн магазин се осъществява в брой на куриера на фирма Еконт при получаване на поръчката (наложен платеж).

Изпрати ни емайл

КОНТАКТИ

Ако имате въпроси относно закупуване на артикули, размяна, връщане на артикули или желаете да ни похвалите, можете да ни изпратите съобщение през формата за обратна връзка по-долу.

Нашите консултанти с усмивка ще посрещнат Вашето запитване:

 

Фирмен магазин и склад на едро

Гр. София

Жк. Обеля 1,бл 103, магазин7

Мейл – excesswear@abv.bg

Тел 0888 506 319

 

 

Моля въведете вашите данни за контакт и кратко съобщение по-долу и ще се опитаме да отговорим на вашия въпрос възможно най-скоро.