вашата количка

Безплатна доставка за поръчки над 150 лв!

Често задавани въпроси

Доставка със Спиди

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди, като може да бъде до адреса на получателя или до избран от него офис на фирмата в града.

Всички поръчки направени до 15:00 ч. се обработват и изпращат на същия ден и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).

Всички поръчки направени след 15:00 ч. се обработват на следващия работен ден и се изпращат в него.

Плащане – наложен платеж

Заплащането на направените поръчки в нашият онлайн магазин се осъществява в брой на куриера на фирма Спиди при получаване на поръчката (наложен платеж).

Плащане – плащане с карта

При плащане с карта, вие получавате 5% отстъпка от вашата поръчка, както и безплатна доставка при поръчка над 150лв.

Тест и преглед

Искаме всички наши клиенти да са доволни! Затова Ви даваме възможност, когато куриерът на Спиди Ви достави стоката, Вие да я отворите пред него преди да я заплатите, да я разгледате и пробвате за период от 15 минути. Ако стоката не оправдае очакванията Ви или не Ви е по-мярка, Вие можете да я върнете обратно към нас чрез куриера, като в този случай ще трябва да заплатите и двете куриерски услуги.

Спиди

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от www.excesswear.com ще пътуват към Вас на преференциална цена на доставка с куриерите на Спиди (с приложена 15% отстъпка от цената на куриерската доставка).

Размяна на дрехи

Ако размерът на избрания от Вас артикул не Ви е по мярка, имате право да го замените за същия артикул с друг размер или друг артикул, като са спазени следните условия:

Свържете се с нас на посоченият телефон за контакт

НЕ връщайте сами до Спиди артикулите, които искате да замените,

Eкипът на Excess ще подготви товарителница, с която Вие да върнете продуктите, които искате да замените. Ще получите номера на товарителницата по е-мейл, след което можете да посетите, който и да е офис на Спиди в цяла България и да върнете продуктите ползвайки тази товарителница.

След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас размери/продукти.

Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.

Грижа за дрехите

Дрехите и аксесоари в онлайн магазин www.excesswear.com се нуждаят от внимателни грижи при почистване и поддръжка, които са упоменати от вътрешната страна на продуктите. За да ги запазите по-дълго време в отлично състояние, използвайте ръчния режим на Вашата пералня машина и перете винаги на 30 градуса!

Рекламации

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

  • констатирани липси;
  • дефекти на стоката;
  • несъответствие с обявения размер;

В срок до 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

  • Запазен отличен търговски вид: стоката не е носена, скъсана, надраскана, прана, гладена.
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна проба на дрехата.
  • Запазена оригинална опаковка и етикети .
  • Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
  • При връщане на стоката и желание от Ваша страна да получите парите си обратно, те биват изплащани към Вас по банков път по посочена от Вас банкова сметка или като пощенски паричен превод в посочен от Вас офис на куриерска фирма Спиди, като ще Ви бъде изискана лична карта за удостоверяване на самоличност.
  • НЕ връщайте сами до Спиди артикулите, от които се отказвате, свържете се с нас за уточняване на проблема. Не приемаме стоки с наложен платеж. В противен случай Ващата пратка няма да бъде потърсена и ще се върне отново при вас!

Със създаването на поръчка вие се съгласявате с нашите общи условия за ползване на Excesswear.
Прочетете : Общи условия

Безплатна доставка

Всички поръчки над 150лв.

Лесно връщане

Можете да върнете продукта до 14 дни.

Плати с карта

Получете 5% отстъпка при плащане с карта

100% Сигурност при покупка

MasterCard / Visa